Miljøvenlig vinduespolering i Odense

Få dine vinduer til at skinne igen ved at kontakte Maliks Vinduespolering.  Vi står klar til at hjælpe medmiljøbevidst vinduespolering i Odense og resten af Fyn samt København.

Rene vinduer i Odense med tanke for miljøet

Hos Maliks Vinduespolering er vi bevidste om nødvendigheden af at værne om miljøet. Af samme grund tilbyder vi miljøvenlig vinduespolering i Odense, på resten af Fyn og i København. Selvom der ikke gøres brug af unødvendige kemikalier, er resultaterne helt i top.

Hos Maliks Vinduespolering tilbyder vi miljøbevidst vinduespolering i Odense og resten af Fyn samt København – hver gang!

Vi vasker dine vinduer med miljøskånsomme midler og med kalkfrit vand, som giver flotte og skinnende resultater. Vi har altid fokus på en miljøbevidst vinduespolering, hvor vi benytter os af et vaskeanlæg. Et vaskeanlæg giver altid perfekt vinduespudsning, fordi det vand, der bruges, netop er behandlet vand – det vil sige, at vandet er helt rent og renset for kalk og andre stoffer, der ellers ville bevirke, at dine vinduer får striber og efterladenskaber. Et vaskeanlæg kaldes ofte også for et rentvandsanlæg, fordi vandet netop er blevet renset for kalk og dermed er helt rent.

Rent vand kan benyttes til vinduespudsning – helt uden sæbe og andre rengøringsmidler – fordi det er så effektivt til at fjerne snavs. Vaskeanlægget har flere fordele, da det – udover, at det undgår at lave striber og andre spor af vand og snavs på dine vinduer – også har mulighed for at vaske svært tilgængelige steder. Med et mobilt rentvandsanlæg og lange teleskopstænger kan vi dermed vaske dine vinduer, udhæng, facader, solpaneler og lignende nemt og effektivt! Vi kan nå op til 18 meters højde – og vi har ikke brug for nogen stige eller lift. 

Kontakt gerne Maliks Vinduespolering i dag for et uforpligtende tilbud på vask af dine vinduer. Vi indgår gerne en aftale om jævnlige besøg, men kommer også, hvis blot en enkelt vask ønskes. Vi har kunder i alle byer på Fyn, og vi kommer også langt ud på landet – der er ingen begrænsninger!

Hos Maliks Vinduespolering tilbyder vi