Algebehandling af tag og fliser

Maliks Vinduespolering tilbyder professionel og grundig algebehandling af tag og fliser.

Miljøgodkendt algebehandling af dit tag og dine fliser med virkningsgaranti

Dit tag er året rundt udsat for varme, kulde, sol, regn og frost – alt sammen noget, der løbende slider på taget. Derfor er der god økonomi i at holde taget ved lige, da det på et tidspunkt kan resultere i en alvorlig skade og ende med at blive rigtig dyrt

Vi hjælper dig med at blive alge-fri. Vores algebehandling af tag giver de bedste resultater, og skåner dit tag for eksempelvis frostsprængninger. Du kan nemlig risikere, at der pludselig en dag drypper vand ind på dit loft, hvis dit tag ikke får den rette algebehandling i tide.

Sådan fåregår en algebehandling af tag

Vores miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel sprøjtes ud som en skumblanding på dit tag via en lance fra jorden. Algebekæmpelsesmiddel trænger herefter ind i alger, mos og ringlav og nedbryder deres rodnet, så de visner og stopper deres vækst på taget. Herefter får produktet lov til at virke i ca. 30 dage, hvorefter algerne skylles ned, når det regner.

Algefjerneren ødelægger algernes hæftning på taget, og derfor skylles de hurtigt ned, når først vejret tillader det. 

Du vil typisk kunne se en forskel efter 6-8 måneder. Vi foreslår altid at få algebehandlet taget 1 gang årligt så taget kan blive ved med at fremstå pænt.